header

Posted On October 5, 2019 By In Uncategorized And 3602 Views

Schrijf je in voor mijn wekelijkse nieuwsbrief!

Ik heb iets veel beters dan een blog waar ik eens per zoveel weken een veel te lange blogpost op schrijf. Met mijn wekelijkse nieuwsbrief over ruimtevaart krijg je elke week een overzicht van al het ruimtevaartnieuws dat je dit week hebt gemist.

Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief op de fantastische url nieuwsbrief.space. Of via onderstaand formulier.

 
 

Ik maak de nieuwsbrief samen met Thomas Kragten, freelance journalist bij onder andere NU.nl die net als ik helemaal ruimtevaartgek is. Samen houden we iedere week in de gaten welk ruimtevaart- en astronomienieuws je écht moet hebben gelezen, van nieuwe ontdekkingen tot lanceringen en zelfs oersaaie maar belangrijke politieke beslissingen. En als ik hier weer eens een blogpost schrijf lees je er ook alles over.

Dusse… Inschrijven maar! Als je eerst wil zien hoe die nieuwsbrief eruit ziet, dan zijn hier wat eerdere edities:

About

Comments are closed.